Foto og oppskrift: John Hobberstad / @Eventyrgutten

Nam! Dette er en enkel dessert – med mye smak.

Dette gjør du hjemme:

Lag brownierøre og hell over i en pose, slik at du lett kan fylle appelsinen når du er ute på tur. Det er viktig at røren ikke er for flytende, så bruk gjerne litt mindre væske i oppskriften. Det er lurt å ha en litt tykk pose slik at det ikke går hull i posen underveis. Putt gjerne posen i en boks med lokk under transport til bålplassen.

Tips: Du kan fint bruke pose-brownie. Det er kjapt, enkelt og smaker godt!

Dette gjør du på tur:

  1. Fyr opp bålet og la det brenne slik at du får glør.
  2. Skjær av toppen på appelsinen.
  3. Grav ut innholdet fra den største delen av appelsinen. For smaken sin skyld bør du la det være igjen appelsinkjøtt rundt kantene.
  4. Fyll 3/4 av appelsinen med brownierøre. Den vil heve en del under steking, så det er viktig at den ikke er for full.
  5. Legg på toppen som du skar av og pakk hele appelsinen inn i aluminiumsfolie. (Bruk den blanke siden innover)
  6. Stek appelsinen på de varme glørne eller ved utkanten av bålet. Legg gjerne på mer ved. La den steke i 20-30 minutter.

Så er det bare å nyte en deilig tur-brownie!