Dette er en rask og enkel fiskerett som er fin på tur. Grønnsakene kan kuttes opp før man går på tur, og suppen skal bare koke i 5 minutters tid.

Dette trenger du:

  • 1 kg fisk som er fast i fisken
  • Fire spiseskjeer med soyaolje.
  • 2 løk
  • 1 kløyvd kvitløk
  • 2 tomatar
  • 1 boks kokosmjølk

Fremgangsmåte:

  1. Vask fisken godt og skjer fileane i tynne skiver.
  2. Skjer tomatane og løken i skiver, bland det med kvitløken i varm soyaolje.
  3. Ha så fisken i denne blandinga og la det koke i cirka5 min i kokosmjølk.
  4. Ikkje gløym å smake til med salt.

Utstyr

I tillegg til det som er beskrevet i oppskriften trenger du:

  • Skjærefjøl
  • Kniv
  • Bålgryte/stormkjøkken
  • Sleiv
  • Fyrstikker
  • Det du måtte trenge for å lage bål

 

Oppskriften er hentet fra KFUK-KFUM Speiderne sin aktivitetsbank