Dette er en rask og enkel fiskerett som er fin på tur. Grønnsakene kan kuttes opp før man går på tur, og suppen skal bare koke i 5 minutters tid.
Dette trenger du:
- 1 kg fisk som er fast i fisken
- Fire spiseskjeer med soyaolje.
- 2 løk
- 1 kløyvd kvitløk
- 2 tomatar
- 1 boks kokosmjølk
Fremgangsmåte:
- Vask fisken godt og skjer fileane i tynne skiver.
- Skjer tomatane og løken i skiver, bland det med kvitløken i varm soyaolje.
- Ha så fisken i denne blandinga og la det koke i cirka5 min i kokosmjølk.
- Ikkje gløym å smake til med salt.
Utstyr
I tillegg til det som er beskrevet i oppskriften trenger du:
- Skjærefjøl
- Kniv
- Bålgryte/stormkjøkken
- Sleiv
- Fyrstikker
- Det du måtte trenge for å lage bål
Oppskriften er hentet fra KFUK-KFUM Speiderne sin aktivitetsbank