Innholdet er nødvendigvis ikke så internasjonalt, men navnet er det 😉 Arabiske netter er en enkel kjøttrett i folie på bål som også kan gjøres til en vegetarrett ved å bare droppe kjøttet. Vet ikke om det da heter arabiske netter lengre, men godt er det 🙂

Du trenger:

  • oksekjøtt
  • poteter
  • gulerøtter
  • løk
  • krydder etter behag

Fremgangsmåte:

  1. Skjær alle ingrediensene i småstykker og legg de i en smurt dobbel firkant av folie.
  2. Hell litt vann over og tilsett krydder etter behag
  3. Folien tettsluttes og legges på bålet (helst glør) slik at innholdet dampkokes.
  4. Retten er klar etter 10-15 min i glørne, og retten avsluttes med en liten skje smør som smelter

Utstyr

I tillegg til det som er beskrevet i oppskriften trenger du:

  • Kniv
  • Skjærefjøl
  • Folie
  • Fyrstikker
  • Det du måtte trenge for å lage bål